Gina Chirilă, super sexy în costum de baie! Soția lui Bogdan Vlădău face furori pe plajă, în Maldive


Gina Chirilă și Bogdan Vlădău formează unul dintre cele mai sexy cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2018, după patru ani de relație, și sunt părinții unei fetițe. 


Bogdan Vlădău (40 de ani) este un bărbat norocos! Are acasă o soție de o frumusețe răpitoare. Gina Chirilă este unul dintre cele mai apreciate modele din România, dar și de peste hotare. 

La cum arată, soția lui Bogdan Vlădău ar putea defila oricând alături de celebrele modele de la Victoria’s Secret. Chip angelic, picioare interminabile și bust impresionant! 

Cei doi se bucură de plajă și soare în Maldive, iar pozele cu Gina în costum de baie au adunat mii de aprecieri. Gina Chirilă (26 de ani) și-a etalat formele perfecte și a făcut parada costumelor de baie, spre încântarea admiratorilor săi.

Mai multe poze cu frumoasa Gina Chirilă în galeria foto de mai jos

Frumoasa blondină a fost și o graviduță sexy! Gina a devenit mămică în mai 2020 și a revenit în timp record la silueta care a consacrat-o. 

Fotografii: Instagram Ginachirila/ Bogdanvladau

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 14 – IHATEPINK & Bobospider: I-am făcut parastasul lui Jason în Friday the 13th

 

  • Gina Chirilă, super sexy în costum de baie! Soția lui Bogdan Vlădău face furori pe plajă, în Maldive

related posts

Modifică setările cookies