Gwyneth Paltrow a spus cine e mai bun la pat dintre Brad Pitt și Ben Affleck


Gwyneth Paltrow a fost provocată să vorbească despre foștii iubiți în podcastul „Call Her Daddy”, moderat de Alexandra Cooper. Actrița de 50 de ani a dat detalii intime din relațiile cu Brad Pitt și Ben Affleck.


Gwyneth Paltrow intuia că interviul cu Alexandra Cooper va atinge subiecte sensibile din viața personală, însă nu se aștepta la întrebări atât de incomode despre perioada în care a fost cu Brad Pitt și Ben Affleck.

Actrița de 50 de ani a fost cuplată cu Brad Pitt între anii 1994 și 1997 și au fost aproape să se căsătorească. În final, ea a rupt logodna, după ce și-a dat că e prea tânără pentru măritiș.

După Brad Pitt a început să se întâlnească cu Ben Affleck, alături de care a stat până în 2000, după o relație cu năbădăi.

Alexandra Cooper a provocat-o să spună care dintre ei a fost mai stilat, mai romantic și bărbatul care sărută mai bine. La toate întrebările, răspunsul a fost „Brad Pitt”. Dar, când a fost întrebată care dintre ei e mai bun la pat, actrița s-a încurcat rău:

Asta e foarte greu, fiindcă între mine și Brad a existat o chimie majoră, a fost dragostea vieții mele la vremea aceea, în timp ce Ben era excelent din punct de vedere tehnic”, a spus actrița, stârnind hohote de râs din partea  moderatoarei.

Nu-mi vine să cred că fiica mea ascultă asta”, a spus Gwyneth Paltrow, făcând-o pe Alexandra Cooper să exclame: „Dumnezeu să o binecuvânteze pe J Lo pentru ceea ce primește”. Vezi VIDEO mai jos!

La finalul podcastului, Brad Pitt a avut mai multe buline albe decât Ben Affleck, primind și votul lui Gwyneth la capitolul „cel mai bun actor”.

Amândoi sunt atât de talentați… Ben este un scriitor și un regizor grozav. Dar, dacă ar trebui să spun doar actor, Brad, dacă te gândești la toate rolurile diferite pe care le-a făcut”, a confirmat actrița.

Fotografii: Getty Images/Call Her Daddy

Vezi și VIDEO: 

  • Gwyneth Paltrow a spus cine e mai bun la pat dintre Brad Pitt și Ben Affleck

related posts

Modifică setările cookies