Paparazzii au fost “la datorie” și în 2022: cum arată vedetele de la Hollywood în realitate


Paparazzii au fost “la datorie” și în 2022 și au reușit să surprindă câteva imagini nu tocmai pe gustul vedetelor. Diferența dintre fotografiile de pe rețelele de socializare și cele ale paparazzilor este ca de la cer la pământ.


Departe de imaginea perfectă de pe Instagram sau cosmetizată de pe covorul roșu, și divele de la Hollywood sunt, la urma urmei, niște femei normale, care au și zile mai proaste. Pe Instagram, cu toții alegem cele mai bune poze, pe care le trecem prin filtrele care ne avantajează.

La 50 de ani, Gwyneth Paltrow rămâne una dintre cele mai admirate actrițe de la Hollywood. Este adepta unui stil natural și se întâmplă adesea să iasă din casă fără machiaj. Într-una din aceste zile au surprins-o și paparazzii. 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Adevărul este că Gwyneth nu arată cu mult prea diferit nici în imaginile pe care le pune pe social media. Este împotriva filtrelor de înfrumusețare și a operațiilor estetice.

 

Heather Locklear are 61 de ani și refuză să îmbătrânească. La propriu. După imaginile surprinse de paparazzi, vedeta pare că ar fi apelat la fillere pentru a-și păstra cât mai mult aspectul fresh. De-a lungul timpului, actrița din Merlose Place a avut probleme cu dependența de alcool, a încercat să se sinucidă și a apelat la serviciile unei clinici de specialitate pentru a-și trata depresia. De câțiva ani, Heather este pe drumul cel bun.

Paparazzii au fost și urmele Shakirei, ale lui Demi Lovato sau Chrissy Teigen. Vezi imaginile pe care le-au surprins în GALERIA FOTO de mai jos.


  • Paparazzii au fost “la datorie” și în 2022: cum arată vedetele de la Hollywood în realitate

related posts

Modifică setările cookies