Horia Brenciu, fermecat de Antonia: “Iar m-am îndrăgostit de ea”. Cu ce l-a cucerit artista


Antonia a fost invitata lui Horia Brenciu în podcastul său, iar prezența ei nu l-a lăsat pe artist indiferent. Mai mult, acesta și-a exprimat încântarea la o postare a Antoniei de pe Instagram.


În podcastul lui Brenciu, Antonia a interpretat fenomenal piesa “Say My Name”, de la Destiny’s Child, impresionandu-l pe artist. “Iar m-am îndrăgostit de Antonia”, a scris Brenciu. Fanii și-au făcut repede speranțe: “Așteptăm o colaborare între voi doi, sunteți geniali!”, a comentat o admiratoare.

Interpretarea Antoniei a mers și la inima fanilor, care au lăudat-o. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

“Antonia, pot să te iau acasăăă? N-ai cum să fii trist, supărat sau nervos cu ea în preajmă. Tot podcastu’ am fost cu gura pân' la urechi.

“Super talent!”

“Ce tare sună!”

“Ești o femeie extraordinară, te pricepi la de toate, bravo ție”, te pricepi la toate.

 

De curând, artista a făcut senzație la premiera noului ei film, Haita de acțiune: și-a făcut intrarea pe motor, într-o ținută super sexy.

Antonia se  bucura că Matei Dima i-a dat șansa să își arate și talentele de actriță.

"Mi-am dorit că la un moment dat să apară un proiect în care să primesc șansa unui rol în care să exprim și această latură a mea. Doar că, recunosc, de foarte multe ori, apăreau și multe frici: dacă nu o să mă descurc? Dacă voi uita replicile? Dacă voi dezamăgi?  Când a apărut propunerea din partea lui Matei, evident că am avut toate aceste întrebări, dar m-a ajutat foarte mult că am mai lucrat cu Matei, suntem și prieteni, dar și că ceilalți actori au fost dispuși să mă ajute, să aibă răbdare. La fel și Vali Dobrogeanu, regizorul”Haita de acțiune”. Și le mulțumesc încă o dată.", spunea Antonia în Alist Magazine

  • Horia Brenciu, fermecat de Antonia: “Iar m-am îndrăgostit de ea”. Cu ce l-a cucerit artista

related posts

Modifică setările cookies