Imagini spectaculoase de la nunta Ioanei Ginghină: „M-am simțit ca Regina Toamnei!”


După mai bine de trei ani de iubire, Ioana Ginghină a făcut pasul cel mare alături de iubitul ei, Cristi Pitulice. În ziua în care a spus DA alături de partenerul ei, vedeta a impresionat prin simplitate și eleganță. 


Superba actriță a îmbrăcat o rochie albă de mireasă, cu un croi simplu și lejer, iar pe cap a înlocuit tradiționalul voal cu o coroniță din flori tomnatice. 

Petrecere a avut loc chiar în curtea casei, iar cuplul s-a distrat alături de familie și câțiva prieteni apropiați. 

„În acea zi specială, m-am simțit ca Regina Toamnei, prinsă într-un tablou de toamnă cu nuanțe de fericire și într-un decor de poveste, în rochia mea vaporoasă, dansând printre frunzele căzătoare, cu un machiaj strălucitor și o coafură elegantă. A fost o zi în care frumusețea toamnei și eleganța mea au creat o simfonie de neuitat”, a scris Ioana în dreptul imaginilor postate pe contul de Instagram. 

Ioana Ginghină (46 de ani) a împărtășit cu fanii ei mai multe instantanee de la ceea ce a numit „o zi de neuitat”. 

„O adevărată Regină a toamnei”, „Fericirea are chipul tău”, „Ești absolut superbă!!”, „A treia oară cu mult noroc... ”, „Te prinde bine nuanța asta de fericire! Să o porți mereu!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Ioanei. 

Ioana a mai fost căsătorită de două ori, și are o fiică, pe nume Ruxandra, din căsnicia cu Alexandru Papadopol. Actualul soț se înțelege de minune cu fiica adolescentă a Ioanei.

Fotografii: Instagram @IoanaGinghină

  • Imagini spectaculoase de la nunta Ioanei Ginghină: „M-am simțit ca Regina Toamnei!”

related posts

Modifică setările cookies