Ioana Ginghină este atentă la siluetă chiar și în vacanță. La ce trucuri apelează pentru a se menține în formă


Ioana Ginghină se numără printre norocoasele femei care reușesc să arate ca în tinerețe chiar și după ce au trecut pragul de 40 ani și o naștere. Deși pare că a găsit elixirul tinereții, secretul vedetei este altul: este atentă la silueta tot timpul, chiar și când merge în vacanță.


Pentru Ioana Ginghină, o siluetă de invidiat reprezintă un stil de viață sănătos. Din acest motiv, actrița are mare grijă la ce mănâncă atunci când pleacă în vacanță, unde tentațiile alimentare sunt numeroase. Trucul ei pentru a-și tine poftele alimentare în frâu este să nu opteze pentru un sejur all inclusive, unde mâncarea este din belșug și prin urmare și dorința de a consuma mai multă mâncare.

Singura excepție pe care o face atunci când merge în vacanță este consumul de alcool. Iar pofta de dulce și-o satisface doar într-una din zile, recunoscund că în restul sejurului nu prea mănâncă.

"Sincer nu prea mănânc, nici măcar în vacanțe. Poate într-o singură zi îmi iau ceva dulce și cam atât. Singurul lux pe care mi-l permit în vacanțe este alcoolul", a povestit actrița într-un interviu pentru Ciaoro.

În ceea ce privește sportul, în funcție de locul în care alege să călătorească, Ioana Ginghina încearcă să incorporeze și câteva activități fizice, de cele mai multe ori sub formă de plimbări lungi. 

„Sport fac, dar nu atât cât ar trebui. Depinde, dacă e citybreak… atunci vizitat și plimbări la greu. Acum la Londra am făcut zilnic între 11-14 km. Iar în vacanța de relaxare greu mă ridic de pe șezlong. Dorm mult, plajă, înot și plimbări ușoare”.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Ioana Ginghină este atentă la siluetă chiar și în vacanță. La ce trucuri apelează pentru a se menține în formă

related posts

Modifică setările cookies