Ioana Ginghină, apariție de invidiat în costum de baie. S-a dat cu ulei și a pozat provocator pe șezlong


Ioana Ginghină a fugit câteva zile la mare, loc în care obișnuiește să meargă an de an, chiar și iarna, iar fotografiile publicate pe rețelele sociale i-a încântat pe fani.


Deși are 44 de ani și o fiică de 14 ani, actrița, cunoscută pentru roluri în telenovele precum "Inimă de Țigan" sau "Numai iubirea", și-a păstrat silueta de puștoaică de-a lungul anilor, aparițiile sale în costum de baie fiind mereu apreciate de cei care o privesc.

Cea mai recentă fotografie publicată pe Instagram demonstrează acest lucru. Aflată la mare, Ioana Ginghină a împărtășit cu fanii ei o fotografie de pe plajă, mai exact când stătea la soare întinsă pe șezlong. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, de culoare albastră, vedeta și-a etalat formele voluptoase, dar și talia subțirică.

De asemenea, în dreptul fotografiei, Ioana a mărturisit că adoră să stea la plajă și că are un ritual pe care îl pune în aplicare pentru a obține bronzul perfect:

"Trebuie să vă mărturisesc că ador să stau la plajă. ​Am un ritual clar mă ung cu ulei de plajă, exact ca un cartof prăjit și apoi stau 30 de minute pe o parte și 30 de minute pe cealaltă parte. ​După, o baie în mare și iar o iau de la capăt. ​Între orele 12:30-15:00 mă bag la umbră, dar tot pe plajă rămân. ​Voi ce ritual aveți la plajă? ​".

Pe Ioana Ginghină o puteți revedea în "Inimă de Țigan", în rolul Zambilei Fieraru, pe ACASĂ de la ora 22:00 și pe VOYO.

Sursă foto: Instagram

  • Ioana Ginghină, apariție de invidiat în costum de baie. S-a dat cu ulei și a pozat provocator pe șezlong

related posts

Modifică setările cookies