Ioana Grama a anunțat că divorțează după doi ani de mariaj. “Am evitat cât am putut pasul acesta”


Ioana Grama și Alex Tăgurean au hotărât să divorțeze, iar influencerița a făcut anunțul pe Instagram, chiar aproape de Crăciun.


După doi ani de căsnicie, Ioana Grama și soțul ei, Alex Tăgurean, au decis să divorțeze. Cei doi au împreună o fetiță, pe Ayana. 

Vreau să vă anunț că, de ceva vreme, eu cu Alex nu mai formăm un cuplu, însă formăm o familie pentru tot restul vieții. Am fost binecuvântați cu cel mai minunat copil, pentru care suntem recunoscători în fiecare secundă a vieții noastre.

A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când simți că ai încercat totul și că nu e nicio cale de întoarcere, înseamnă că cel mai bine este să te oprești. Credem că este cea mai bună decizie, atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana. Nu ne-am certat, nu ne-am înșelat, nu ne urâm. Ne respectăm, ne înțelegem, ne susținem, ne ajutăm unul pe celălalt indiferent de situație și nevoi și, cel mai important, petrecem timp împreună și îi oferim Ayanei toată iubirea și afecțiunea, pentru că ea să se dezvolte în continuare frumos, așa cum a făcut-o până acum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IOANA GRAMA (@ioanagrama)

Așa cum până acum v-am împărtășit momente sensibile din relația noastră, am decis că ar fi momentul să știți și acest lucru. Mulțumim pentru înțelegere și am prefera să nu dezvoltăm foarte mult acest subiect”, a scris Ioana Grama pe Instagram.

Sursă foto: Instagram
 
  • Ioana Grama a anunțat că divorțează după doi ani de mariaj. “Am evitat cât am putut pasul acesta”

related posts

Modifică setările cookies