În ciuda faptului că a suferit destul de mult după despărțire, Ioana Grama nu se ferește să recunoască faptul că, dacă ar fi înșelată, ar pune imediat punct relației, indiferent cine este bărbatul care ar călca strâmb.

Ioana Grama a precizat că infidelitatea este una dintre alegerile partenerului peste care nu ar putea trece niciodată, deoarece niciun motiv nu ar putea-o face să tolereze un astfel de comportament.

Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că, dacă actualul ei partener ar călca strâmb, chiar dacă îi cunoaște fiica, nu l-ar putea ierta de dragul ei, deoarece își dorește să aibă lângă ea o persoană fidelă.

„Nu aș putea, n-aș putea. Adică, hai să gândim un pic real! Hai să nu mai judecăm din perspectiva vieții perfecte și a relațiilor perfecte! Nu există! Se întâmplă lucruri. Se pot întâmpla lucruri care duc la despărțire. Asta este”, a spus Ioana Grama, în cadrul unui podcast în care a fost invitată.

La începutul acestui an, Ioana Grama și iubitul ei au bifat o nouă vacanță împreună, prima după ce s-au împăcat, dar și prima din noul an. Cei doi aleseseră o destinație în care au mai fost și care a fost pe placul lor.

Vacanța a avut loc în Dolomiți, Italia, unde s-au bucurat de un peisaj de vis. Cei doi s-au reconectat după despărțirea prin care trecuseră și au dat uitării tot ceea ce s-a întâmplat mai puțin frumos între ei.

„Doamne, cât am așteptat acest moment! Este prima plecare pe 2024 și sunt tare fericită că am venit în locul meu de suflet. Nimic nu mă bucură mai tare decât natura, în special munții”, a postat Ioana Grama, pe contul ei de Instagram, atunci.

În curând, cei doi vor aniversa doi ani de relație, iar Ioana Grama are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. Vedeta se simte echilibrată lângă el și se bucură că fac parte din lumi diferite.


Sursa foto: Instagram