Irina Columbeanu, întruchiparea eleganței la numai 16 ani. Ce ținută a purtat adolescenta la un eveniment


La numai 16 ani, Irina Columbeanu este o elevă model la liceul din Statele Unite unde studiază, dar nu impresionează doar cu notele bune din catalog.


Adolescenta s-a remarcat și în activitățile extrașcolare, iar acum, după ultima să apariție, și cu bunul gust în materie de vestimentație. 

Irina Columbeanu a pozat într-o rochie de gală nude, pe care a combinat-o cu sandale cu paiete și cu o poșetă chic. Machiată discret și cu părul lăsat natural, necoafat, Irina a impresionat cu look-ul ei. 

“Drăguță foc,așa cu chipul tatălui și frumusețea mamei!!”

“Ești foarte frumoasă, și sunt sigura că părinții tăi sunt extraordinari de mândri de tine”.

“Ce frumoasă ești, semeni și cu mama ta și cu tatăl tău!”

“Cât de naturală, și frumoasă și eleganta ești!” – acestea sunt doar o parte din mulțimea de complimente primite de Irina.

Anul trecut, Irina, fiica Monicai și a lui Irinel Columbeanu, s-a făcut remarcată într-un articol în MalibuTimes.com. Adolescenta a fost recompensată cu un premiu de către Malibu Dolphin Charitable Foundation. Premianții aleși de fundația caritabilă, printre care și Irina, sunt recompensați pentru contribuția pe care o aduc în domenii precum protecția mediului, salvarea faunei sălbatice, educație, alfabetizare, arte, sănătate și siguranță, programe pentru adolescenți etc.

Ce spune Malibu Times despre Irina Columbeanu? Adolescenta în vârstă de 16 ani, care e în anul 2 la liceul din Malibu, este lăudată pentru faptul că practică multiple sporturi și concurează în competiții de baschet, tenis și atletism. Astfel, Irina s-a făcut remarcată prin activitățile ei extrașcolare în comunitatea din care face parte. 

Pasiunea ei pentru comunicare, atât scrisă, cât orală, i-a adus succes în mai multe cluburi și discipline, inclusiv Model UN, Mock Trial și Positive Poets. Recent, a fost singura elevă de clasa a IX-a care a primit o nominalizare pentru evenimentul Tânărul Anului 2022 la BGCM, unde a concurat împotriva elevilor mai mari, țînând un discurs bine pregătit și prezentând un portofoliu extins cu realizările ei”.

Irina Columbeanu este lăudată și pentru zecile de ore de voluntariat în scopul ajutorării copiilor cu dizabilități.

În primul an, ea a ajutat la înființarea Brent’s Club în campusul MHS (un club care susține un stil de viață fără droguri), unde acum deține funcția de președinte.

„Pe lângă numeroasele sale activități extracurriculare, Irina este o savantă care se mândrește cu excelența academică și speră să devină într-o zi avocat, neurochirurg sau scriitor”, scrie Malibu Times.

  • Irina Columbeanu, întruchiparea eleganței la numai 16 ani. Ce ținută a purtat adolescenta la un eveniment

related posts

Modifică setările cookies