Irina Columbeanu are mai mulți fani în social media decât mama ei, Monica Gabor. Cum arată azi fiica lui Moni


Monica Gabor este în culmea fericirii de când și-a adus fiica aproape de ea. Irina Columbeanu a ajuns, la aproape 13 ani, mai populară pe rețelele sociale decât mama ei.


Irina Columbeanu s-a mutat definitiv în SUA pentru a trăi alături de mama ei. Mutarea îi priește, fiindcă fiica lui Moni și a lui Irinel Columbeanu și-a descoperit câteva pasiuni extrem de bănoase. 

Irina Columbeanu are mai mulți admiratori pe Instagram decât mama ei, ceea ce înseamnă venituri mai mari din activitatea ei online. Fiica Monicăi Gabor are 153.000 de fani pe contul personal și alți 4.900 pe contul special creat pentru a-și promova desenele pe care le realizează.

Monica Gabor (31 de ani) este în culmea fericirii datorită apropierii de fiica ei. Fostul fotomodel a dus o luptă acerbă pentru custodie cu fostul ei soț, omul de afaceri Irinel Columbeau. După 8 ani de dispută, Irina este din nou în grija mamei sale.

„Nu ți-am dat darul vieții, viața mi te-a oferit pe tine drept cadou”, a scris Monica Gabor pe Instagram în vara acestui an.

Citește și: EXCLUSIV Monica Gabor, cum n-ați mai văzut-o până acum. E profesoară de engleză în Beverly Hills, iar noi am asistat la cursurile ei

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Gabor️️ (@monicagabor888) on

Monica Gabor trăiește în Malibu, California, alături de iubitul ei, Mr. Pink, și de fiul acestuia, Antony. Românca îl consideră deja pe Antony fiul ei, iar de Crăciun i-a arătat cît de mult îl iubește sărutându-l pe gură, lângă brad.

Gestul Monicăi i-a nemulțumit pe unii dintre cei 86.400 de fani de pe Instagram, care au taxat-o pentru această apropiere „nefirească”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Gabor️️ (@monicagabor888) on

Fotografii: @monicagabor888

Vezi și VIDEO: Monica Gabor: "Este motivul pentru care astazi sunt in viata"

  • Irina Columbeanu are mai mulți fani în social media decât mama ei, Monica Gabor. Cum arată azi fiica lui Moni

related posts

Modifică setările cookies