Monica Gabor s-a măritat cu Mr. Pink, în mare secret. Tatăl ei a confirmat


Monica Gabor este soția lui Mr. Pink. Tatăl ei a confirmat zvonurile care circulau în presă în ultima perioadă.


Fosta doamnă Columbeanu a găsit fericirea în America alături de Mr. Pink, iar de curând cei doi și-au oficializat relația. Conform ciao.ro, Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit peste Ocean, dar au ținut totul pentru ei.

Emil Gabor, care a fost internat într-un spital din Bacău înainte de sărbători, spune că nu a fost vizitat de fiica sa din cauza unor probleme birocratice.

„Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, a declarat bărbatul pentru sursa citată.

Acesta a infirmat, însă, zvonurile din mass media de la noi care susțin că fiica sa ar fi însărcinată.

Citește și: Irina Columbeanu are mai mulți fani în social media decât mama ei, Monica Gabor. Cum arată azi fiica lui Moni

FOTO: @monicagabor888

Monica Gabor a fost căsătorită cu Irinel Columbeanu în perioada 2006-2011. După divorț, cei doi și-au disputant în instanță drepturile asupra fiicei lor, Irina. 

Inițial, Irinel Columbeanu a câștigat custodia fetei și a obținut în instanță un program strict de vizitare pentru fosta soție. Acum, fata, care împlinește în curând 13 ani, este cu mama ei în America.

Fotografii: @monicagabor888/Agerpres

Vezi și VIDEO: Monica Gabor, secrete de frumusete

  • Monica Gabor s-a măritat cu Mr. Pink, în mare secret. Tatăl ei a confirmat

related posts

Modifică setările cookies