Iubita lui Tzancă Uraganu, cu burtica de gravidă la vedere! Cum s-a fotografiat Marymar în a șaptea lună de sarcină


Alina Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu, se pregătește să își schimbe viața complet. Mai are două luni până când va deveni oficial mamă, timp în care pune la punct fiecare detaliu ce ține de venirea pe lume a bebelușului.

Tag-uri: #tzanca uraganu

Tzancă Uraganu se poate declara un bărbat împlinit din toatele punctele de vedere. Profesional se descurcă de minune, iar în doar două luni i se va naște și cel de-al treiea copil. Iubita lui, Alina Marymar, este însărcinată în șapte luni, iar de curând o publicat pe rețelele de socializare noi imagini cu burtica de gravidă.

Foarte activă în mediul online, tânăra nu se ferește să le arate celor care o urmăresc și cele mai intime detalii din viața ei privată. (Vezi în galeria de mai jos cum s-a fotografiat iubita manelistului)

Alina Marymar, replică acidă pentru femeile care o critică

Nu de puține ori a fost în centrul discuțiilor pe rețelele de socializare, iar în urmă cu o lună a decis să ofere un răspuns tranșant pentru cei care afirmă că nu este naturală.

„Las fix amintirea asta pentru toate ruptele și ascunsele astea corecte. Cum să nu fiți supărate pe mine... când eu am arătat așa de când sunt eu... și naturală”, a scris iubita manelistului pe InstaStory, potrivit spynews.ro.

  • Iubita lui Tzancă Uraganu, cu burtica de gravidă la vedere! Cum s-a fotografiat Marymar în a șaptea lună de sarcină

related posts

Modifică setările cookies