Alina Marymar, surpriză pentru Tzancă Uraganu! Cum l-a așteptat la 5 dimineața pe manelist


Tzancă Uraganu este, se pare, cel mai răsfățat iubit! Alina Marymar, partenera sa, l-a așteptat acasă, la cinci dimineața, cu o surpriză de poporții, însă nu una de lux, așa cum obișnuiește!


Tzancă Uraganu și partenera sa de viață, Alina Marymar, trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor! În urmă cu ceva timp s-a născut primul lor copil, iar de atunci totul s-a schimbat pentru ei. Chiar dacă bruenta este ocupată acum cu cea mică, căci a născut o fetiță, își găsește totuși timp să îl suprindă și pe cunoscutul manelist.

Cântărețul de muzică de petrecere este foarte ocupat cu evenimentele și concertele pe care le are în toată țară, iar iubita sa știe cel mai bine acest lucru. De curând, Marymar a decis să îl aștepte acasă cu un o supriză, însă nu una de lux așa cum se aștepau cu toții, ci cu masa pusă - un gest mic, dar valoros.

Ca o adevărată gospodină, bruneta a pus ciorba pe foc și i-a pregătit partenerul său și felul doi, mai exact pește, cartofi și salată.

„Cum să nu fie foc de mine Tzancă, când la ora aceasta îl aștept așa?”, a fost mesajul pe care l-a postat Marymar în mediul online, potrivit wowbiz, făcâd referire la persoanele care se întreabă de ce manelistul este îndrăgostit lulea de ea.

Foto: Instagram

  • Alina Marymar, surpriză pentru Tzancă Uraganu! Cum l-a așteptat la 5 dimineața pe manelist

related posts

Modifică setările cookies