Alina Marymar, prima fotografie cu dormitorul bebelușului! Unde va sta fiica sa și a lui Tzancă Uraganu


Tzancă Uraganu și partenera sa de viață, Alina Marymar, trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor! În urmă cu doar câteva zile, iubita artistului a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă, iar de atunci cei doi nu-și mai desprind ochii de la ea.


Are o carieră de invidiat și milioane de fani care îl urmăresc și îi ascultă muzica, iar acum i s-a născut încă un copil. Este clar că Tzancă Uraganu are toate motivele pentru a se declara un bărbat împlinit, mai ales că iubita sa, Alina Marymar, a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos. 

Cântărețul de muzică de petrecere mai are doi copii din relația cu fosta sa parteneră, Lambada, mai exact o fetiță și un băiețel, iar acum îl poate strânge în brațe și pe cel de-al treilea. Alina Marymar a dat de veste pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat și un clip video în care se poate observa cât de mândră și fericită este în aceste momente.

În urmă cu doar câteva ore, iubita cântărețului le-a mai dezvăluit ceva important fanilor săi! Vedeta a fotografiat camera fetiței sale, pe care a numit-o Anastasia Maria, iar urmăritorii săi au observat imediat că niciun detaliu nu a fost lăsat la voia întâmplării. Dormitorul fetiței a fost, astfel, decorată în tonuri de alb și roz, iar din imagini se pot observa jucării de pluș, baloane, dar și o pereche de pantofi albi cu pietre pentru cea mică. (Vezi imaginile în galeria de mai sus)

Sursă foto: Instagram

  • Alina Marymar, prima fotografie cu dormitorul bebelușului! Unde va sta fiica sa și a lui Tzancă Uraganu

related posts

Modifică setările cookies