Cum arată Alina Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu, în ultimul trimestru de sarcină


Partenera cunoscutului cântăreț de manele Tzancă Uraganu este pe cale să își schimbe viața complet. Mai are doar o lună până când va deveni oficial mamă, timp în care pune la punct fiecare detaliu ce ține de venirea pe lume a bebelușului.


Tzancă Uraganu este în mod evident un bărbat împlinit din toatele punctele de vedere. Profesional se descurcă de minune, dat fiind faptul că agenda sa cu evenimente este întotdeauna plină, iar în doar câteva săptămâni i se va naște și cel de-al treiea copil. Iubita lui este însărcinată, iar de curând o publicat pe rețelele de socializare noi imagini cu burtica de gravidă.

Foarte activă în mediul online, tânăra nu se ferește să le arate celor care o urmăresc și cele mai intime detalii din viața ei privată. Acum că este pe ultima sută de metri cu sarcina, Alina Marymar a publicat un videoclip în mediul online în care își etalează burtica de gravidă. (Vezi în galeria de mai jos cum s-a filmat iubita manelistului)

Alina Marymar, replică acidă pentru femeile care o critică

Nu de puține ori a fost în centrul discuțiilor pe rețelele de socializare, iar în urmă cu doar câteva luni a decis să ofere un răspuns tranșant pentru cei care afirmă că nu este naturală.

„Las fix amintirea asta pentru toate ruptele și ascunsele astea corecte. Cum să nu fiți supărate pe mine... când eu am arătat așa de când sunt eu... și naturală”, a scris iubita manelistului pe InstaStory, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Instagram

  • Cum arată Alina Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu, în ultimul trimestru de sarcină

related posts

Modifică setările cookies