Tzancă Uraganu sare în apărarea Alinei Marymar, după ce mai multe persoane au criticat-o: „Invidioasele...”


Iubita lui Tzancă Uraganu, Alina Marymar, a fost criticată și acuzată de mai multe persoane de faptul că are intervenții estetice și că se îmbracă sumar. Manelistul nu a trecut cu vederea și le-a dat replicat tuturor celor care au avut de comentat la adresa partenerei sale. Iată ce le-a spus!


Tzancă Uraganu și iubita sa, Alina Marymar, sunt foarte fericiți împreună și nu ezită să le arate acest lucru și fanilor de pe rețelele de socializare. Nu de puține ori, însă, tânăra a fost criticată  și acuzată de internauți pentru faptul că are foarte multe intervenții chirurgicale, dar și că de multe ori este mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. 

Manelistul nu s-a putut abține și le-a dat replica răutăcioșilor în stilul său caracteristic! Pe contul său de TikTok a publicat un video în care apare iubita sa, îmbrăcată într-o rochie neagră care îi scoate foarte bine în evidență silueta de invidiat.

Pe fundal, manelistul a scris: „Invidioasele? Își cere mii de scuze (n.r.: Alina Marymar) pentru acest corp perfect!!”.

Nici Alina Marymar nu trece cu vederea! În cadrul unei emisiuni TV, iubita lui Tzancă Uraganul a răspuns tuturor celor care i-au transmis vorbe urâte.

„Au fost multe comentarii. Pe mine m-au amuzat, sincer, dar a fost puțin deranjant că mesajele urâte au venit din partea unor femei frustrate. M-am uitat și eu așa pe profiluri să văd cam cine spune vorbele acestea urâte. Este deranjant pentru că se găsesc femeile foarte frustrate, nu vrea să mă exprim aiurea, femei care nu ar avea de ce să vorbească așa. Nu își permit ele, de asta am și spus: „Dacă vă permite corpul, purtați și voi așa!”. Ce să fac? Astea sunt formele mele. Eu așa sunt!”, a precizat vedeta atunci.

Sursă foto: Instagram

  • Tzancă Uraganu sare în apărarea Alinei Marymar, după ce mai multe persoane au criticat-o: „Invidioasele...”

related posts

Modifică setările cookies