Alina Marymar, în rochie mulată la doar o săptămână după ce a născut! Cum arată acum iubita lui Tzancă Uraganu


Cântărețul și partenera sa, Alina Marymar, sunt în culmea fericirii! În urmă cu doar o săptămână, bruneta a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar de atunci cei doi nu își mai pot desprinde ochii de la ea. 

Tag-uri: #Alina Marymar

Alina Marymar se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere! Iubita lui Tzancă Uraganu a adus pe lume primul său copil, o fetiță superbă pe care a numit-o Anastasia Maria. În ultimele zile, bruneta a evitat să publice fotografii cu ea, așa cum i-a obișnuit pe fani până acum, asta pentru că toată atenția a fost concentrată pe cea mică.

Zilele au trecut și proaspăta mămică a revenit în fața urmăritorilor din mediul online cu o fotografie fenomenală! La doar o săptămână după ce a născut, Alina Marymar s-a pozat din cap până în picioare într-o rochie extrem de mulată care îi scoate în evidență formele. (Vezi în galeria de mai sus cum arată Alina Marymar după ce a născut)

Alina Marymar s-a aflat, în timpul sarcinii, în centrul unor discuții aprinse în mediul online. Mai multe femei au criticat-o pentru faptul că nu ar fi naturală, dar iubita lui Tzancă Uraganu nu a lăsat lucrurile așa și le-a transmis un mesaj dur.

„Las fix amintirea asta pentru toate ruptele și ascunsele astea corecte. Cum să nu fiți supărate pe mine... când eu am arătat așa de când sunt eu... și naturală”, a scris iubita manelistului pe InstaStory, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Instagram

  • Alina Marymar, în rochie mulată la doar o săptămână după ce a născut! Cum arată acum iubita lui Tzancă Uraganu

related posts

Modifică setările cookies