Jennifer Lopez și-a scos copiii la o înghețată. Fanii au fost dezgustați de felul în care s-au îmbrăcat Max și Emme


Jennifer Lopez a ieșit, în weekend-ul trecut, la o plimbare prin Beverly Hills, împreună cu gemenii ei, Max și Emme, în vârstă de 15 ani. În timp ce mâncau câte o înghețată, ei au fost pozați de paparazzi, iar imaginile au fost instens discutate în mediul online. Fanii au considerat că artista este foarte cool, în schimb copiii și-au ales ținute care par vechi. 


Considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, Jennifer Lopez a bifat încă o apariție stylish, care i-a cucerit pe fanii săi. Nu același lucru se poate spune despre gemenii ei, Max și Emme. Admiratorii cântăreții s-au întrecut, din nou, în comentarii despre ținuta acestora. 

Unii au fost ironici la adresa lui Emme, care este văzută de multe ori în pulovere groase. „E grozav că putem să-i vedem și pielea acum. Parcă își arată vârsta adevărată”, „De fapt, chiar arată foarte bine pentru vârsta ei. E naturală, fără operații”, „Pare foarte nefericită”.

Cineva, în schimb, a complimentat-o pe fiică: „Îmi place tricoul ei cu Metallica!”,

„Ești sarcastic? pentru că pare gata să omoare pe cineva”, a intervenit imediat alt urmăritor. 

„Nu înțeleg de ce copiii celebrităților poartă mereu haine care arată de parcă ar fi fost găsite la gunoi”, a mai adăugat alt utilizator de Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Backgrid (@backgrid_usa)

J Lo s-a remarcat într-o pereche de blugi Dolce & Gabbana, cu rupturi, și cu o cămașă vaporoasă. Vedeta și-a asortat ținuta cu o geantă de la Hermes și cu pantofi din denim. 

Sursă foto:Getty Images, Instagram/ jlo, backgrid_usa

Vezi și: Ținutele sezonului: top cele mai rele ținute

  • Jennifer Lopez și-a scos copiii la o înghețată. Fanii au fost dezgustați de felul în care s-au îmbrăcat Max și Emme

related posts

Modifică setările cookies