Jennifer Lopez, la cumpărături de obiecte sanitare: a testat o cadă impresionantă, îmbrăcată în haine de mii de dolari


Jennifer Lopez e o divă și când merge la cumpărături de obiecte sanitare. Vedeta de 53 de ani a testat mai multe căzi de lux pentru impresionanta locuință pe care o deține cu Ben Affleck și a testat una dintre ele.


Fotografii de peste Ocean au surprins imagini uluitoare cu Jennifer Lopez la cumpărături. Vedeta de 53 de ani caută obiecte sanitare pentru cele 24 de băi ale casei sale, proprietare pe care a plătit peste 60,8 milioane de dolari.

J Lo s-a oprit la raionul de căzi și a remarcat una pe gustul ei. Pentru a fi sigură că e ceea ce caută, actrița s-a băgat în obiectul sanitar pentru a-l testa. În acest timp purta o rochie elegantă de vară, o poșetă Gucci de câteva mii de dolari și bijuterii de lux. Vezi pozele în GALERIA FOTO de mai jos!

J Lo și Ben Aflleck își redecorează casa pe care au cumpărat-o în urmă cu o lună. Impresionanta vilă are 12 dormitoare și 24 de băi. Conform TMZ, cei doi soți au plătit suma de 60,85 milioane de dolari. 

Casa, ridicată pe o proprietate de două hectare, este localizată în Beverly Hills (California). Vezi foto mai jos!

Pe lângă bunurile scumpe pe care le cumpără, Jennifer Lopez este îndrăgostită de un brand românesc de pantofi, creat de două tinere designer din Sibiu.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

  • Jennifer Lopez, la cumpărături de obiecte sanitare: a testat o cadă impresionantă, îmbrăcată în haine de mii de dolari

related posts

Modifică setările cookies