Jorge, cel mai invidiat bărbat la o petrecere mondenă. Soția lui a atras toate privirile cu decolteul ei sexy


Jorge și soția lui, Ramona, au făcut senzație la o petrecere mondenă plină de vedete: ca doi îndrăgostiți, cei doi și-au făcut apariția tinandu-se de mână.


Cântărețul a fost unul dintre cei mai invidiați bărbați la petercerea Viva. Soția lui a fost în topul celor mai sexy femei de la eveniment, cu decolteul ei amețitor. Ramona, soția lui Jorge, a purtat o salopetă galbenă și un sacou în aceeași nuanță. Sandalele și le-a asortat cu costumul soțului ei – sunt de culoare lila. 

 

@jorgeofficial.ro Mindset diferit. #motivatie #jorgeofficial #povestileluijorge #foryou #fy ♬ Feeling Good - Michael Bublé

Elegant ca de obicei, Jorge a fost mândru să o aibă pe Ramona alături. Cei doi sunt căsătoriți de 9 ani. Artistul și-a adus aminte, de curând, într-un interviu pentru revista Viva, cum a cerut-o pe Ramona în căsătorie:

“Cererea în căsătorie a venit într-un moment de cumpănă, pentru că era într-o seară, după 12 noaptea, fetele dormeau, și noi tocmai ne decideam să ne despărțim. Eram în baie, plângând amândoi, iar în momentul în care ea mi-a zis: „Gata, avem prea multe încercări, nu merge!, eu i-am răspuns: „Decât să ne despărțim, nu mai bine ne căsătorim?. Și așa am cerut-o în căsătorie, în baie, pe jos”, a povestit artistul în viva.ro.

 

Anul acesta și Jorge, și Raluca schimba prefixul. “Relația este din ce în ce mai bună, ne-am sincronizat incredibil, ne înțelegem reciproc din priviri. Anul acesta e foarte important pentru noi, deoarece schimbăm prefixul, Ilinca a împlinit 20 de ani, eu fac 40, iar Ramona, în toamnă, 50 de ani – vrem să sărbătorim cu timp mai mult petrecut împreună, să mergem în vacanțe. Ca în orice cuplu, au mai fost hopuri”, a mai spus Jorge.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Anca Dinicu - "Sex:Piștereanu, Nartea:căsătorie!"

  • Jorge, cel mai invidiat bărbat la o petrecere mondenă. Soția lui a atras toate privirile cu decolteul ei sexy

related posts

Modifică setările cookies