Jorge și soția lui, Ramona, au împlinit 8 ani de căsătorie. Ce au pățit la biserică, înainte să spună DA


Jorge și Ramona Prodea nu vor uita niciodată ziua în care s-au „luat” la biserică. O întâmplare neașteptată era să le strice evenimentul. Azi, la 8 ani de atunci, își amintesc cu plăcere de cum a început drumul lor împreună.


De opt ani sunt căsătoriți cu acte și încă păstrează în amintire ziua în care și-au unit destinele în biserică. Jorge și soția lui, Ramona, sunt la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi, chiar dacă emoțiile sunt altele acum.

„Fix acum 8 ani, leșina în biserică la cununia religioasă….a adunat-o nașul @sirbu_cristian_first de pe jos. Eu îi dădeam palme, ea nimic. Copiii plângeau, lumea disperată… Arunc cu sticla de apă pe fața ei, se trezește și zice MACHIAJUL…

Așa a început drumul nostru, cu tot felul de lucruri, unele haioase, altele frumoase și experiențe care ne-au ajutat să creștem împreună”, a scris Jorge pe Instagram.

Jorge și Ramona au un băiețel, David, în vârstă de 4 ani. Invitat în emisiunea La Măruță, artistul a vorbit despre fiul lui, căruia îi place să se joace cu păpușile.

Am văzut că este interesat în a se juca mai mult cu păpuşile, vrea doar păpuşi, doar rochiţe, vrea doar cu Barbie, Elsa, Rapunzel. Nu vrea maşinuţe, nu vrea desene cu maşinuţe. Poartă bentiţe şi îşi pune păr improvizat din tot felul de cordonaşe şi iniţial la fel ca multă lume mi s-a părut aşa...am zis că băiatul noastru este băiat. La un moment dat mi-am dat seama că eu gândesc greşit, că mentalitatea mea trebuie să se adapteze vremurilor noastre.Un copil la vârsta asta nu ştie ce înseamnă aceea sexualitate, adică nu poţi să ştii dacă un băiat poartă rochiţă...gata, domne”, a spus Jorge.

Cântărețul mai are o fiică pe nume Karina, din prima căsătorie, dar o consideră fiica lui și pe fata primei sale soții, Ilinca.

Fotografii: @jorgeofficial.ro

Vezi și VIDEO: 

  • Jorge și soția lui, Ramona, au împlinit 8 ani de căsătorie. Ce au pățit la biserică, înainte să spună DA

related posts

Modifică setările cookies