Katy Perry, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Orlando Bloom: “Luna mea și-a găsit soarele!”


Nu mai e niciun secret că artista Katy Perry este topită după soțul ei, Orlando Bloom. În ziua în care actorul a împlinit 44 de ani, cântăreața a postat un mesaj emoționat pe Instagram, care a adunat peste trei milioane de aprecieri într-un timp record. 


Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinți în august 2020 și de atunci se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi și-au început povestea de dragoste în 2016 și după mai multe împăcări, despărțiri și o cerere în căsătorie și-au dat seama că nu pot trăi unul fără altul. 

“La mulți ani pentru cei 44 de ani, iubirea mea, minunatul tată al lui Dove și oglinda mea strălucitoare care vede și reflectă tot ceea ce eu nu pot vedea. (…) Atât de fericită că luna mea și-a găsit soarele. Te iubesc! Toată lumea te iubește”, a scris Katy Perry pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Mai multe poze cu Katy Perry și Orlando Bloom în galeria foto de mai jos

Mesajul emoționant postat de Katy Perry a fost însoțit și de câteva fotografii de arhivă, de care fanii au fost cuceriți. Artista are peste 110 milioane de fani pe contul de Instagram. Katy și Orlando au devenit părinții unei fetițe în august 2020. Actorul din "Pirații din Caraibe" mai are un fiu din căsnicia cu topmodelul Miranda Kerr.

Fotografii: Getty Images/ Instagram KatyPerry

Vezi și VIDEO: Românii au talent începe pe 5 februarie! Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu 2 ediții pe săptămână

 

  • Katy Perry, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Orlando Bloom: “Luna mea și-a găsit soarele!”

related posts

Modifică setările cookies