Katy Perry, în lenjerie intimă la numai 5 zile după ce a născut. Imaginea care face furori printre mămici


Katy Perry a fost una dintre marile absente de la gala virtuală MTV Video Music Awards, însă nu a regretat nici o clipă: vedeta a devenit mămică și a pus momentan pe pauză viața glamuroasă de divă.


În vreme ce colegele ei de breaslă apăreau pe covorul roșu sau pe scena MTV VMA, Katy Perry era acasă cu micuța Daisy Dove. Cu gândul însă și la marele eveniment muzical, artista a făcut haz de necaz și și-a făcut un selfie în oglinda din baie. În gluma, a taguit brandurile de haine pe care le purta în poză – chiloții post partum, dar și bustiera pentru muls. Par și machiaj  @epuizare. 

 

Mămicile au adorat imaginea, mai ales că puține persoane au curajul să își arate corpul imediat după naștere, în condițiile în care burtica încă nu s-a retras.

Katy Perry a ajuns în sarcină la aproape 90 de kilograme. “Sunt foarte recunoascatoare pentru corpul meu. Le respect atât de mult pe toate femeile care trec prin asta. Înțelegi altfel sarcina. Dar totul e umflat! Mâinile sunt umflate și au început și picioarele”, a spus cântăreața.

“Nu e sfârșitul lumii” -  este scris pe imagine și este concluzia la care a ajuns Katy Perry, chiar dacă ratează un asemenea eveniment muzical.

“Suntem îmbătați de iubire și entuziasmați de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și nu toată lumea are parte de o naștere liniștită că a noastră. În întreagă lume sunt probleme în domeniul medical și la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut își pierde viața, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate.

De când cu COVID-19, viața multor non născuți este la mare risc din cauza lipsei accesului la apă, la săpun, la vaccinuri sau la medicamente care să prevină boala. Ca părinți de nou născut, asta ne frânge inima și empatizam acum mai mult că niciodată cu părinții cu probleme”, au spus într-un comunicat Katy Perry și Orlando Bloom.

 

  • Katy Perry, în lenjerie intimă la numai 5 zile după ce a născut. Imaginea care face furori printre mămici

related posts

Modifică setările cookies