Kendall Jenner a pozat în cel mai minuscul costum de baie, înconjurată de zăpadă. Aproape 12 milioane de fani au dat like


La 26 ani, Kendall Jenner și-a clădit un adevărat imperiu. Face milioane de euro din prezentările de modă, Instagram și business-urile pe care le conduce. 


Sora lui Kim Kardashian a postat recent câteva imagini incendiare pe contul de Instagram. Kendall apare într-un costum de baie extrem de minuscul și nu e înconjurată de nisip și apă, ci de ... zăpadă cât vezi cu ochii. 

Cu ochelari de soare în ochi și o pereche cizme Miu Miu, în valoare de aproape 1.600 de dolari, Kendall râde în timp ce aleargă prin zăpadă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Bruneta s-a pozat în zăpadă într-un costum de baie de-o palmă, care abia îi acoperea zonele intime. Imaginile au adunat aproape 12 milioane de like-uri și sute de comentarii. 

“Fotografiile anului!”, i-a scris unul dintre fani fotomodelului. 

“Wim Hof a spus băi cu gheață!”, a scris Kendall în dreptul imaginilor sexy, făcând referire la olandezul cunoscut pentru capacitatea sa de a rezista la temperaturi de îngheț. 

Potrivit Page Six, fotomodelul se află în vacanță în Aspen, Colorado. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

  • Kendall Jenner a pozat în cel mai minuscul costum de baie, înconjurată de zăpadă. Aproape 12 milioane de fani au dat like

related posts

Modifică setările cookies