Adelina Pestrițu a rămas șocată de atitudinea lui Kendall Jenner. „M-a făcut să-i dau unfollow după această fază”


Adelina Pestrițu a fost martoră la o situație jenantă, în care a fost implicată Kendall Jenner, la Paris. Influencerița din România s-a arătat contrariată de felul în care modelul american s-a comportat cu o fană. 


În weekend-ul trecut Adelina Pestrițu a participat la o cină selectă organizată de Farfetch, în cadrul Săptămânii Modei de la Paris. Aflată în capitala Franței, influencerița a vizitat câteva localuri și a realizat mai multe fotografii. Ea le-a povestit fanilo o întâmplare care i-a schimbat total atitudinea față de celebra Kendall Jenner, pe care a întâlnit-o într-un restaurant. 

Eram cu niște prieteni la masă la L’Avenue și vis a vis de noi era la o alta masă Kendall Jenner cu 2 fete. După cum prea bine știti eu = mare fan clan Kardashian. Mai ales Kim. Fără să fiu agasantă/invazivă cu privirea, am observat-o și am analizat-o puțin din umbră. Naturală si foarte simplă în privința look-ului. Mi-a plăcut la prima vedere. În schimb, ce m-a făcut să-i dau Unfollow după această fază și să-mi anuleze toată admirația pentru ea a fost că o fată care probabil îi era fan a mers să-i ceară să facă o poza cu ea. Fata părea foarte timidă și emoționată că o vede în realitate. Ea a privit-o arogant și a trimis-o la plimbare, dându-și în continuare ochii peste cap. M-am simțit eu prost  pentru fata respectivă și m-am pus în locul ei. Întelegem că e greu să fii atât de expus și toata lumea să fie cu ochii pe tine, dar totuși să îți tratezi așa fanii e puțin ciudat, nu credeți? Mai ales că tot contextul îi dădea voie să facă o amărâtă de poză cu fetița aia...”, le-a povestit Adelina Pestrițu urmăritorilor ei. 

„Kim rămâne în continuare preferata mea”, a mai menționat Adelina, alăturând și o poză cu ea. 

Adelina Pestrițu are scucces ca model. Recent, ea a participat la săptămâna modei de la Milano, reprezentând brandul Calzedonia. Influencerița a avut oportunitatea de a se întâlni cu mari designeri, iar unul dintre ei a invitat-o la un show. Este vorba despre celebrul designer Enio Silla, creatorul unui brand de încălțăminte de lux pentru femei. 

  • Adelina Pestrițu a rămas șocată de atitudinea lui Kendall Jenner. „M-a făcut să-i dau unfollow după această fază”

related posts

Modifică setările cookies