Kim Kardashain și-a renovat vila din Malibu, în valoare de 70 de milioane de dolari. Miliardara este vecină cu Leonardo DiCaprio


Kim Kardashian a devenit miliardară și a decis să investească o parte din bani în imobiliare, prin urmare, și-a achiziționat o vilă, în Malibu, unde și alte vedete de la Hollywood au case.


 

Kim Kardashian a terminat renovarea vilei din Malibu, care a început în primele săptămâni ale acestui an. Vedeta de la Hollywood dispune inclusiv de plajă privată și este perfectă pentru vacanțele de care se bucură împreună cu familia.

Vila a fost achiziționată la finalul anului trecut, în luna septembrie și, în cadrul unui episod din propriul reality-show, a arătat o parte din noua sa locuință. Kim a optat pentru o renovare modernă, elegantă, iar rezultatul a fascinat-o pe Khloe, sora sa.

Conform New York Posta, vila de 70 de milioane de dolari a aparținut, anterior, lui Cindy Crawford și soțului ei, Rande Gerber. Conacul vine la pachet cu: spa, piscină, teren de tenis, o cabană și plajă privată.

„Echipa noastră și clienții noștri au lucrat pentru a transforma întreaga proprietate într-o oază senină, de tip Zen, îmbrățișând paleta naturală și materialele din sudul Californiei”, a declarat Jesse Harrison, directorul senior al Harrison Design.

Kim Kardashian a mărturisit că și-a dorit întotdeauna să aibă o casă în Malibu, iar anul 2022 i-a îndeplinit această dorință și își dorește ca vila să fie locul ei de relaxare și de petrecere, când vrea să petreacă timp cu familia și cu prietenii.

„Casa din Malibu a lui Kim este atât de frumoasă. Este, literalmente, o mică oază. Este o bucată imensă de teren și este chiar pe plajă”, a spus Khloe Kardashian.

 

Sursa foto: Instagram

  • Kim Kardashain și-a renovat vila din Malibu, în valoare de 70 de milioane de dolari. Miliardara este vecină cu Leonardo DiCaprio

related posts

Modifică setările cookies