Kim Kardashian a cumpărat un colier purtat de Prințesa Diana, în valoare de 200.000 de dolari


Kim Kardashian își creste colecția de bijuterii prețioase. Membra familiei Kardashian a achizionat recent un colier cu pietre prețioase purtat de Prințesa Diana, care costă o avere.


Fosta soție a lui Kanye West, în vârstă de 42 de ani, a cumpărat îndrăgitul pandantiv cu cruce Attallah, încrustat cu ametist purpuriu și diamante, în timpul unei licitații organizate miercuri de Sotheby's. Compania cu sediul în Marea Britanie a confirmat vânzarea pentru DailyMail.

Kim este "onorată să poată deține o bijuterie fină purtată cândva de regretata prințesă și să adauge la colecția ei în creștere de suveniruri istorice purtate de femei puternice care au inspirat-o pe Kim", a dezvăluit o sursă apropiată acesteia.

Prințesa Diana a purtat faimoasa bijuterie în timpul unei gale de caritate din Londra, în octombrie 1987. Ea a asortat colierul somptuos cu o rochie de catifea cu mâneci lungi, neagră și burgundy, care avea volane în jurul gatului.

Pandantivul imens cu cruce a fost realizat în 1920 de compania de bijuterii Garrard și, potrivit Vogue, Diana era prietenă cu bărbatul care îl deținea, omul de afaceri britanic Naim Attallah. Mogulul, care a decedat în 2021, i l-a împrumutat pentru eveniment.

Nu este pentru prima oară când Kim Kardashian cumpără o bijuterie impresionantă, care a aparținut unei femei celebre.

În 2011, ea a achiziționat un set de brățări care a aparținut lui Elizabeth Taylor, pentru suma de 65.000 de dolari, iar în 2017, a plătit 379.500 de dolari pentru ceasul lui Jackie O.

Sursă foto: Getty
 
Vezi și:

  • Kim Kardashian a cumpărat un colier purtat de Prințesa Diana, în valoare de 200.000 de dolari

related posts

Modifică setările cookies