Kim Kardashian, apariție răvășitoare în costum de baie! Imaginile au adunat peste 5 milioane de like-uri


Kim Kardashian are milioane de fani pe conturile de socializare și milioane de dolari în conturile bancare. Cum banii și timpul liber nu sunt o problemă, bruneta se bucură de vacanțe exotice tot mai des. 


Recent, Kim Kardashian a postat mai multe fotografii în care apare într-un costum de baie minuscul, pe o plajă însorită și pustie. Fanii au presupus că imaginile sunt din cea mai recentă vacanță pe care Kim a petrecut-o cu noul iubit, Pete Davidson, în Bahamas. 

Mai mult, într-una din fotografii, în care Kim Kardashian apare întinsă pe nisip, se poate observa umbra unui bărbat care o fotografiază. 

„Este umbra lui Pete?”, “Sigur Pete ți-a făcut fotografiile astea!”, au reacționat fanii imediat. “Pete se bucură de ceea ce a pierdut Kanye!”, i-a scris un alt internaut. 

Imaginile în care Kim Kardashian poartă un costum de baie minuscul au adunat peste 5 milioane de like-uri în doar câteva ore. 

Potrivit presei de peste Ocean, Kim Kardashian și Pete Davidson au avut parte de prima lor vacanță la începutul anului. Primele zvonuri despre o posibilă relație între cei doi au apărut la sfârșitul lunii octombrie, când au fost fotografiați ținându-se de mână într-un parc de distracții. 

În octombrie, Kim Kardashian a fost invitată în emisiunea Saturday Night Live, acolo unde tânărul de 28 de ani lucrează. Cei doi au fost protagoniștii unei scene care s-a terminat cu un sărut. 

Chiar cei doi nu au confirmat oficial că formează un cuplu, apropiații au declarat că se înțeleg de minune, iar Kim îl consideră pe Pete "extrem de chipeș"

Kim Kardashian (41 de ani) este în plin proces de divorț cu rapperul Kanye West. Cei doi au patru copii împreună. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Wine Trips România S2E8 | Carmen Tănase, pe urmele vinului alb realizat din struguri roșii la Vinarte

  • Kim Kardashian, apariție răvășitoare în costum de baie! Imaginile au adunat peste 5 milioane de like-uri

related posts

Modifică setările cookies