Kim Kardashian are o rivală pe măsură. Cum arată Jen Selter, vedeta care postează încontinuu selfie-uri cu posteriorul


Kim Kardashian este recunoscută pentru numerosele selfie-uri pe care le postează pe rețelele de socializare, vedetă publicând chiar și o carte despre acest subiect. 


Chiar dacă și-a făcut un nume datorită acestei activități și mulți au desemnat-o drept "regina selfie-urilor", Kim Kardashian este pe cale să piardă acest statut.

O tânăra de 26 de ani din New York face senzație pe internet cu fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare, majoritatea acestora fiind cu posteriorul său generos și foarte bine lucrat. 

Jen Selter are deja peste 12 milioane de followers pe Instagram, acolo unde publică aproape în fiecare zi câte o imagine în care apare destul de sumar îmbrăcată, scopul principal fiind evidentiarea atuurilor fizice. 

Tânăra promovează un stil de viață sănătos, numeroase dintre fotografii fiind realizate în săli de sport sau în timp ce făcea diferite exerciții fizice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Monday motivation, thank you mom???????? #nationalbestfriendday

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Sursă foto: Instagram

  • Kim Kardashian are o rivală pe măsură. Cum arată Jen Selter, vedeta care postează încontinuu selfie-uri cu posteriorul

related posts

Modifică setările cookies