Kim Kardashian, extravagantă chiar și la un meci de fotbal. A mers pe stadion încălțată cu tocuri cui și o salopetă mulată


Kim Kardashian face furori oriunde merge. Membra familiei Kardashian a atras toate privirile cu ținuta extravagantă purtată la un meci de fotbal, unde a participat cu fiul ei Saint, în vârstă de 6 ani.


Vedeta de reality-show, în vârstă de 41 de ani, a fost însoțită de fiul ei în vârstă de șase ani, Saint, la meciul de fotbal american dintre  Los Angeles Rams și Dallas Cowboys, pe stadionul SoFi.

Deși multe persoane ar opta pentru o ținută sport la un astfel de eveniment, fosta soție a lui Kanye West a ales să poarte o salopetă mulată, neagră, marca Balenciaga, ochelari supradimensionați, cizme cu toc cui și o geantă albastră, de mână.

Articolul de îmbrăcăminte, care are un preț de aproximativ 795 de dolari, i-a pus în evidență fizicul și formele pentru care este atât de cunoscută. Un preț la fel de piperat are și bustiera purtată peste salopetă, care valorează 650 de dolari. Însă, piesa de rezistență este cu siguranță geanta Balenciaga, din piele de crocodil, care poate fi achiziționata pentru 3.000 de dolari.

Deși a fost încălțată în pantofi cu toc cui, acest lucru nu a impedicat-o pe Kim Kardashian să se deplaseze pe gazon pentru a-i face câteva fotografii fiului ei Saint, vizibil entuziasmat de meciul de fotbal.

Sursă foto: Getty
 
Vezi și:
 
  • Kim Kardashian, extravagantă chiar și la un meci de fotbal. A mers pe stadion încălțată cu tocuri cui și o salopetă mulată

related posts

Modifică setările cookies