Kim Kardashian, fotografii în ipostaze sexy, alături de cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner


Kim Kardashian a cucerit din nou Internetul cu fotografiile sale în ipostaze provocatoare. De data asta a avut și ajutor! Bruneta s-a pozat alături de o altă bombă sexy, pe nume Stassie Karanikolaou.


Cea din urmă a devenită cunoscută în social media datorită prieteniei pe care o are cu sora lui Kim, Kylie Jenner.

Kim Kardashian și Stassie Karanikolaou s-au pozat pe terenul de tenis, iar fanii au înroșit butonul de like. Nevasta lui Kanye și-a etalat formele apetisante în cel mai sexy top și o pereche de bikini de culoare verde. "Noua Kylie și Stassie", a scris bruneta pe Instagram, făcând aluzie la relația de prietenie dintre Stassie și Kylie. 

Prietena starletei a purtat o rochie asemănătoare topului cu decupaje îndrăznețe pe care l-a ales Kim. Cele două nu purtau sutien, iar fanii le-au complimentat pentru felul în care arată. Imaginile sexy au adunat peste 3,6 milioane de like-uri și zeci de mii de comentarii. “Wow! Kim ești atât de frumoasă fără machiaj”, i-a scris unul dintre fani. Au fost și câțiva cârcotași care i-au transmis că “nu e frumos să furi prietena surorii tale”

Fotografii: Instagram kimkardashian

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 16 – zaSami & Tsuki: Cum să dezamorsezi o bombă în Counter-Strike: Global Offensive

 

  • Kim Kardashian, fotografii în ipostaze sexy, alături de cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner

related posts

Modifică setările cookies