Kim Kardashian îi cere lui Donald Trump să salveze un deținut condamnat la moarte


Atunci când nu pozează sexy sau nu se distrează în vacanțe exclusiviste, Kim Kardashian cere clemență pentru deținuții condamnați la moarte. 


Starleta a postat un mesaj pe Twitter în care îi cere președintelui american aflat încă în funcție să oprească execuția lui Brandon Bernard, un deținut condamnat la moarte, în anul 2000, pentru crimă. 

Nu este prima dată când bruneta aduce în atenția publicului povestea deținutului. “După ce am ajuns să-l cunosc pe Brandon sunt cu inima frântă când mă gândesc la execuția lui. Fac apel la Donald Trump să-i ofere lui Brandon o comutare și să-l lase să-și trăiască viața în închisoare”, a scris Kim Kardashian pe Twitter. 

Brandon Bernard are 40 de ani și a fost condamnat la moarte în urmă cu 20 de ani. Americanul a fost implicat în moartea tinerilor Todd și Stacie Bagley, din Texas. Bernard avea doar 18 ani când a luat parte la teribila crimă, scrie Page Six. Kim Kardashian spune că deținutul, deși a participat la crimă, a avut un rol minor în comparație cu cel al celorlalți adolescenți implicați, care între timp au și fost eliberați din închisoare. Deocamdată, reprezentanții Casei Albe nu au comentat nimic pe acest subiect. 

Kim Kardashian studiază Dreptul

Vedeta americană studiază Dreptul în California și își dorește să devină avocat. Anul trecut i-a cerut guvernatorului din Texas să salveze de la moarte un alt deținut. În 2018, Kim Kardashian a obţinut un gest de clemenţă din partea preşedintelui Donald Trump, care a graţiat o femeie de 63 de ani condamnată la închisoare pe viaţă pentru trafic de droguri.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Papanși fierți și papanași prăjiți

 

  • Kim Kardashian îi cere lui Donald Trump să salveze un deținut condamnat la moarte

related posts

Modifică setările cookies