Kim Kardashian în cea mai mulată ținută posibilă. “Oare cum respiră în așa ceva?”


Kim Kardashian este cunoscută pentru sacrificiile pe care le face de dragul modei. Sau pentru a arăta sexy. Dacă look-ul final e demn de prima pagină a tabloidelor, atunci merită orice suferință :) 


Ani întregi, zi de zi, ore întregi, a puratat corset pentru o talie de viespe. Nu numai ea, ci și surorile ei, celebre pentru siluetete tip-clepsidră. Doar cum credeați că au obținut acele forme voluptoase? :) 

Deși medicii avertizează că purtarea unor astfel de corsete are efecte negative asupra sănătății, fetele Kardashian ar face orice pentru un trup cât mai sexy.

La Met Gala ediția 2019 Kim Kardashian a îmbrăcât o ținută Thierry Mugler care a făcut-o să sufere la propriu. Era atât de strâmtă încât o durea totul. A fost nevoită să ia lecții ca să poată respira normal în timp ce mergea îmbrăcată în acea rochie.

După un asemenea coșmar, cea mai recentă ținută a ei poate părea chiar lejera :) La ultima apariție în public, Kim s-a afișat într-un outfit negru, din piele, cu print de șarpe, imposibil de mulat. Fanii s-au întrebat pe rețelele de socializare cum respiră vedeta îmbrăcată astfel.

Ținuta i-a pus perfect în valoare silueta tip clepsidră, evidentiindu-i posteriorul celebru și talia super subțire. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos: 

 

  • Kim Kardashian în cea mai mulată ținută posibilă. “Oare cum respiră în așa ceva?”

related posts

Modifică setările cookies