Kim Kardashian, într-o rochie imposibil de purtat. Cum arată ținuta care i-a dat de furcă la Săptămâna Modei de la Milano


Kim Kardashian a avut parte de momente și ținute spectaculoase la Săptămâna Modei de la Milano. A colaborat cu designerii casei de modă Dolce&Gabbana pentru noua colecția și a încheiat show-ul de prezentare. Cu toate acestea, a avut parte și de un moment amuzant, care a devenit viral pe rețelele de socializare, din cauza ținutei care i-a dat de furcă.


Momentul a fost filmat la petrecerea de după show-ul Dolce&Gabbana, unde Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a îmbrăcat o rochie argintie, strălucitoare, mulată pe corp, în care i-a fost imposibil să meargă. Fiind atât de strâmtă și dintr-un material care nu se mulează, vedeta a fost nevoită să țopăie și să săra pentru a urca scările clădirii sau pentru a se urca în mașină.

Nu a fost singura ținută purtată de Kim la Săptămână Modei de la Milano. Fiind centrul atenției, fosta soție a lui Kanye West a schimbat o serie de ținute, care mai de care mai extravagante, precum o rochie neagra, mulată, cu paiete, o salopeta cu animal print sau un outfit format dintr-un corset și o pereche de pantaloni metalici. La evenimentul de modă a participat și fiica sa cea mare, North West.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

  • Kim Kardashian, într-o rochie imposibil de purtat. Cum arată ținuta care i-a dat de furcă la Săptămâna Modei de la Milano

related posts

Modifică setările cookies