Kim Kardashian și-a sărbătorit ziua de naștere într-un decor fabulos. Ce ținută a purtat vedeta


Kim Kardashian a împlinit 42 de ani pe 21 octombrie. Vedeta de reality show a organizat o cină, într-un decor fabulos, la care au participat membri ai familiei și prietenii. 


Modelul internațional, care se bucură de o comunitate de peste 300 de milioane de urmăritori pe Instagram, a publicat recent imagini de la petrecere. Masa de sărbătoare a atras imediat atenția internauților. Invitații au fost așezați față în față, dar a existat un paravan alcătuit din zeci de lumânări aprinse. Pentru a crea o atmosferă intimă, s-au folosit draperii lungi și albe, care au înconjurat masa.

 Alături de Kim au fost surorile ei: Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian și Kylie Jenner.

„Mulțumesc mult pentru urările de ziua de naștere. Weekend-ul acesta, atât de mulți oameni m-au făcut să zâmbesc și să mă simt iubită. Florile, cina, excursia aproape de Las Vegas, toate au fost atât de speciale și îmi voi aminti pentru totdeauna această zi de naștere”, a scris Kim Kardashian pe pagina ei de socializare. 

Pentru ziua sa de naștere, Kim a ales să poarte un sutien negru, pantaloni scurți asortați cu talie înaltă și o rochie din dantelă fără bretele. 

Kim Kardashian este o antreprenoare de succes. Ea are propria linie de lenjerie intimă și de cosmetice. Fosta nevastă a lui Kanye West este una dintre cele mai bogate femei din SUA. Anul trecut, în toamnă, Forbes a anunțat că averea brunetei a sărit de 1 miliard de dolari. 

 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ kimkardashian

Vezi și: Wine Trips România S3E7 | Alături de Daniela Burlaca la Sălcuța. O cramă plină de tradiție care scrie istorie de trei generații

  • Kim Kardashian și-a sărbătorit ziua de naștere într-un decor fabulos. Ce ținută a purtat vedeta

related posts

Modifică setările cookies