Kim Kardashian și-a transformat fiica în copia lui Kanye West cu ajutorul machiajului. Asemănarea este izbitoare


Un clip cu fiica lui Kim Kardashian, North, în care apare machiată astfel încât să semene cu tatăl ei, Kanye West, a devenit viral pe Tik Tok. La vederea imaginilor, internauții au rămas impresionați de asemănarea izbitoare cu rapperul.


În clipul respectiv, publicat pe contul de TikTok al adolescentei, Kim Kardashian apare purtând o pereche de ochelari supradimensionați, cu model futurist, alături de fiica sa de 9 ani, care este îmbrăcată în haine asemănătoare cu cele ale tatălui său și un machiaj care imită trăsăturile faciale ale rapperului de 45 de ani.

Transformarea spectaculoasă i-a luat prin surprindere pe fanii vedetei, care, deși nu au putut lăsa comentarii în secțiunea de pe Tiktok, deoarece Kim Kardashian a restricționat accesul pentru siguranța fiicei sale, au distribuit de mai multe ori clipul. Astfel, filmuletul s-a viralizat rapid, oamenii fiind uimiți de cât de mult poate semăna North cu tatăl ei.

@kimandnorth

 

♬ Bound - Asawa ni mae

Nu este pentru prima oara când North West publică videoclipuri din viața sa de zi cu zi pe TikTok. Deși Kanye West a declarat public că nu vrea ca niciunul dintre copiii săi să folosească TikTok, din motive de siguranță, adolescenta postează adesea filmulețe alături de verișori, rude sau chiar Kim Kardashian, care ajung să fie apreciate de fanii din întreaga lume.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies