La 48 de ani petrece ca la 28! Victoria Beckham și-a sărbătorit ziua de naștere la Miami, după nunta fiului său, Brooklyn


Bekhamii o țin numai într-o petrecere! După nunta sezonului, familia a chefuit la party-ul #48 dat în cinstea șefei clanului.


Ecourile celei mai selecte nunți din Florida încă se fac auzite, iar Victoria Beckham n-a lăsat deloc motoarele jos, organizând în același loc o petrecere de zile mari pentru propria-i aniversare. Totul spre deliciul ultimilor invitați de la căsătoria fiului său cel mare, Brooklyn, cu frumoasa Nicola Peltz, care au rămas pe loc pentru încă o rundă de tort și șampanie.

Duminică, pe 17 aprilie, când Paștele catolic a coincis cu ziua ei, Victoria Beckham a strâns în jurul său rude și prieteni apropiați, alături de care s-a distrat ca în tinerețe.

„A fost un cadru intim”, a dezvăluit o sursă pentru publicația americană „Us Weekly“, adăugând că, pe lângă prietenele Victoriei, au fost invitați și Isabella și David Grutman, patronii Groot Hospitality și Sushi Fly Chicken, localul în care s-a ținut petrecerea.

Șampania a curs în valuri, toată lumea a râs și a dansat, iar momentul sosirii tortului a fost unul cu adevărat special. Pentru această ocazie, cofetarii au pregătit un tort „foarte fashion“ cu opt etaje, colorate diferit și având imprimate diverse fotografii ale designerului și ale celor dragi ei.

Fosta membră a trupei Spice Girls i-a avut alături pe soțul ei, David Beckham, și pe trei dintre cei patru copii ai lor: pe Romeo, Cruz și Harper. Asta în timp de Brooklyn și nora lor aveau parte de propria lor petrecere prelungită, în luna de miere.

La final, party-ul s-a mutat pe plajă, acolo unde David i-a făcut o frumoasă urare: „La mulți ani celei mai uimitoare soții, mami și femei de afaceri ❤️ Să ai cea mai minunată zi, pentru că meriți x Te iubim cu toții atât de mult ❤️“. O urare care a fost postată și pe contul de Instagram, unde a primit peste 2 milioane de like-uri.

FOTO: Instagram

  • La 48 de ani petrece ca la 28! Victoria Beckham și-a sărbătorit ziua de naștere la Miami, după nunta fiului său, Brooklyn

related posts

Modifică setările cookies