La soare te poți uita, dar la ea ba! Kim Kardashian, apariție strălucitoare la brațul iubitului Pete


Aproape 7 milioane de like-uri în mai puțin de 24 de ore! Kim Kardashian “a dat peste cap” Instagramul după ce s-a pozat cu Pete Davidson. Bruneta și iubitul ei și-au făcut debutul pe covorul roșu.


Kim Kardashian și Pete Davidson au participat la “Cina Corespondenților”, eveniment care celebrează munca jurnaliștilor de la Casa Albă. La evenimentul găzduit de Trevor Noah au participat și Joe Biden cu soția sa, Jill, potrivit Harpers Bazaar.

Bruneta a întors toate privirile cu ținuta sa. Kim a purtat o rochie strălucitoare, semnată Balenciaga, care îi venea ca turnată. Diva și-a accesorizat ținuta cu bijuterii cu diamante, semnate Lorraine Schwartz. 

Pete și-a pus costum elegant, iar în picioare a purtat teniși Vans. Cei doi au pășit pe covorul roșu ținându-se de mână, iar fotografii i-au pozat din toate unghiurile. 

Kim Kardashian a postat câteva fotografii de la eveniment și pe contul de Instagram. Imaginile în care apare alături de Pete Davidson au adunat peste 6,9 milioane de like-uri în mai puțin de 24 de ore. 

“Sunteți atât de HOT împreună!”, “Rochia asta, costumul lui Pete! Arătați incredibil!”, “El chiar trăiește un vis de când e cu tine!”, “Kim, arăți uimitor!”, i-au scris fanii.

Au fost și câțiva cârcotași care nu au trecut cu vederea faptul că Pete Davidson a purtat o pereche de teniși la Casa Albă. “E permis așa ceva la Casa Albă?”, “Nu i-ai cumpărat încă o pereche de Yeezy?”, sunt câteva dintre mesaje.

Primele zvonuri despre o posibilă relație între cei doi au apărut în toamna anului trecut. În martie, Kim Kardashian și-a oficializat relația cu Pete printr-o postare pe Instagram, iar de atunci sunt de nedespărțit. Tot în martie, Kim a devenit femeie liberă. Ea a depus actele de divorț în februarie 2021, iar un an mai târziu s-a finalizat și divorțul de Kanye West. Cei doi au împreună 4 copii. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

  • La soare te poți uita, dar la ea ba! Kim Kardashian, apariție strălucitoare la brațul iubitului Pete

related posts

Modifică setările cookies