Leonardo DiCaprio, cu băieții la plajă în Malibu. Starul din „Lupul de pe Wall Street” a făcut burtă


Leonardo DiCaprio (45 de ani) se poate distra și fără iubita lui de 23 de ani, Camila Morrone. Starul din „Lupul de pe Wall Street” a fost la plajă cu prietenii.


Actorul de 45 de ani a fost surprins în compania bunului prieten Emile Hirsch, pe o plajă din Malibu în acest weekend. Cei doi au făcut plajă și s-au scăldat în ocean, ca și când ar fi mijlocul verii. 

Leo DiCaprio e departe de forma de acum 10 ani, etalând o burtă generoasă de bărbat trecut de 40 de ani. Spre deosebire de el, prietenul Emile Hirsch (35 de ani) are mai multă grijă de corpul lui.

FOTO: Profimediaimages.ro

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Cei doi nu au fost singuri, ci acompaniați de familii și prieteni. Însă, de la distracție a lipsit Camila Morrone, iubita lui Leo DiCaprio. Actorul e îndrăgostit de modelul de 23 de ani, cu care a petrecut mult timp în carantină.

El, de regulă, este foarte independent, petrece mult timp în compania prietenilor, dar din cauza carantinei a stat mai mult cu Camila. Îi place să fie cu ea”, a dezvăluit o sursă apropiată de actor, conform People.

FOTO: Getty Images

Cei doi au fost văzuți împreună în ianuarie 2018 și au început o relație atunci. Apropiații spun că el a prezentat-o și părinților.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 27: Piștereanu și Ababei dau totul din casă! Primele reacții după eliminare

  • Leonardo DiCaprio, cu băieții la plajă în Malibu. Starul din „Lupul de pe Wall Street” a făcut burtă

related posts

Modifică setările cookies