Nimeni nu le mai știe numărul! Leonardo DiCaprio, însoțit de un grup de modele pe yacht, în ciuda “relației” cu Gigi Hadid


Leonardo DiCaprio nu pierde vreme după despărțirea de Cămila Morrone. A avut un an plin de aventuri și nu pare că se liniștește, în ciuda zvonurilor conform cărora i-ar fi picat cu tronc Gigi Hadid.


Nu trece săptămână, că Leo este văzut în compania unui nou fotomodel. De data asta paparazzii l-au surprins pe yacht (unde altundeva?) alături de Neelam Gill, tânără britanică cu origini indiene, în vârstă de 28 de ani. Neelam este cunoscută pentru apariția sa în campaniile marilor branduri de modă, dar și pentru relația cu Zayn Malik, fostul iubit al lui Gigi Hadid. Totuși reprezentanții tinerei au declarat că Neelam este, de fapt, într-o relație de luni de zile cu cineva din anturajul lui DiCaprio. În ciuda acestui lucru, actorul a fost văzut luând cina alături de mama sa și fotomodelul indian.

 

În prezent, DiCaprio este într-o vacanță cu yachtul pe Coasta Amafli, cu un grup de modele alături de el, printre care și frumoasa Neelam.

Cu puțin timp înainte, DiCaprio ar fi prezentat-o pe Gigi Hadid familiei sale, însă deocamdată nu pare a fi ceva foarte serios între ei. Paparazzii i-au fotografiat cu mai multe ocazii împreună, însă momentan nu formează un cuplu.

Anul acesta, actorul a fost văzut în compania mai multor tinere mai mult sau mai puțin celebre. Pentru o scurtă perioadă s-a întâlnit cu una dintre fiicele lui Lorenzo Lamas.

  • Nimeni nu le mai știe numărul! Leonardo DiCaprio, însoțit de un grup de modele pe yacht, în ciuda “relației” cu Gigi Hadid

related posts

Modifică setările cookies