Primele imagini cu Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid împreună. Impostazele în care au fost surprinși de paparazzi


Zvonurile se adeveresc: se pare că Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid chiar au o relație! Paparazii i-au surprins pe cei doi împreună, iar tabloidele britanice au publicat deja primele imagini cu cel mai nou cuplu de la Hollywood.


Lui Leonardo DiCaprio nu îi place să fie singur! De abia s-a aflat de despărțirea de Camila Morrone, că deja a trecut la noi cuceriri. Gigi Hadid ar fi cea mai “în vârstă” iubită a actorului, despre care se spune că nu iese cu femei mai mari de 25 de ani: modelul a împlinit deja 27 :)

Leo și Gigi au fost văzuți împreună la o petrecere în New York, în ipostaze… prietenoase. Cei doi nu au riscat la mai mult de față cu atâta lume. Actorul o atingea tandru din când în când, dar… atât :) 

VEZI IMAGINILE AICI!

Fotografiile cu cei doi au fost făcute la o petrecere exclusivistă, dată de niște prieteni ai actorului și acesta nu se aștepta ca fotografii cu el și Gigi să apară în presă. Surse apropiate celor doi susțin că aceștia, într-adevăr, se întâlnesc, însă deocamdată “o iau încet” și că mai ies cu cu alte persoane, nu au “exclusivitate”. 

 

“Leo nu e genul care să sară dintr-o relație în alta. Ia lucrurile încet”, a spus sursa citată de Daily Mail.

Despărțită de Zayn Malik, cu care are un copil, Gigi ar fi oarecum reticentă să înceapă o relație cu DiCaprio, însă noile imagini par a dovedesc contrariul.

 

Se pare că cei doi ar fi avut câteva întâlniri în vară. “Se cunosc de câțiva ani. Sunt super atrași unul de celălalt. Ea este fix genul lui: superbă, sexy, dar cu picioarele pe pământ”, a spus cealaltă  sursă. 

  • Primele imagini cu Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid împreună. Impostazele în care au fost surprinși de paparazzi

related posts

Modifică setările cookies