Lista celor mai bine plătiți YouTuberi din lume. Cine sunt cei care fac zeci de milioane de dolari pe an 


Revista Forbes a publicat lista celor mai bine plătiți YouTuberi din lume. Și da, pe primul loc se află un puști în vârstă de 7 ani. 


Forbes a calculat câștiogurile acumulate în perioada 1 iunie 2017- 1 iunie 2018. Iată care sunt cel mai bine plătiți YouTuberi din lume:

 

Locul 10: Logan Paul

14,5 milioane de dolari

 

În ciuda scandalului care amința să-i distrugă cariera la începutul acestui an, câștigurile lui Paul au crescut de fapt.  Vlogger-ul a șocat internetul când a postat un video cu un om atârnat de copac, care se sinucisese în "Pădurea Sinucigașilor" din Japonia. A editat videoclipul și a inclus si reactile lui dupa ce a vazut cadavrul, într-un mod nerespectuos și dizgratios, pretinzând că acest vlog avea ca scop prevenirea sinuciderilor in rândul oamenilor. 

 

Locul 9: PewDiePie

15,5 milioane de dolari

 

 Unul dintre comentatorii originali de video-jocuri, Felix Kjellberg are 72,5 milioane de abonați. Câteva scandaluri media nu l-au împiedicat să facă bani din publicitate, deoarece, potrivit Forbes, agenții de publicitate pot plăti suedezului YouTuber până la 450.000 de dolari pentru un film sponsorizat.

 

Locul 8: Jacksepticeye

16 milioane de dolari

Sean McLoughlin este cel mai popular YouTuber din Irlanda și este o altă stea a platformei care comentează jocurile video. Potrivit lui Forbes, el a lucrat, de asemenea, la o serie pentru Disney și are alte parteneriate în lucrări.

 

Locul 7: VanossGaming

17 milioane de dolari

Vocea din spatele personajelor animate este Evan Fong, un jucător canadian care joacă jocuri ca Call of Duty online și are 23,9 milioane de abonați.

 

Locul 6: Markiplier

17,5 milioane de dolari

Are un canal pe YouTube din 2012 și este specializat în jocuri online PS4 . Are 22.4 milioane de abonați. 

 

Locul 5 Jeffree Star

18 milioane de dolari

Jeffree este pe YouTubing de foarte mult timp (primul său videoclip a fost în 2010) și are 11 milioane de abonați. 

 

Locul 4: DanTDM

18,5 milioane de dolari

Daniel Middleton este celebru pentru videoclipurile sale in care joacă, de obicei, Minecraft sau Fortnite. 

 

 

Locul 3: Dude Perfect

20 de milioane de dolari

 

Cei cinci bărbați fac trucuri pe cameră, care adună o mulțime de opinii, însemnândmulți bani din publicitate și sponsorizare.

 

Locul 2: Jake Paul

21,5 milioane de dolari

Fratele mai mic al lui Logan face glume pe YouTube. 

 

Locul 1: Ryan

22 de milioane de dolari

 

YouTuberul care a câștigat cel mai bine anul cesta este Ryan, care deține canalul American star of Ryan ToysReview. Băiețelul de 7 ani are 17.3  milioane de subscriberi și pe canalul său face review-uri la jucării. În 2018 a câștigat aproximativ 22 de milioane de dolari. 

related posts

Modifică setările cookies