Andra, premiată cu trofeul „Cel mai ascultat artist pe Youtube în România”. În ce ținută și-a făcut apariția la eveniment


Andra și-a completat colecția impresionantă de trofee din carieră cu încă unul: a fost premiată de Youtube pentru că este cel mai ascultat artist în Romania.

Tag-uri: #Andra #Youtube

“Youtube mi-a acordat în această seară premiul „Cel mai ascultat artist pe Youtube în România”, după numărul de vizualizări din ultimii 10 ani! De fapt voi mi l-ați acordat și vă mulțumesc din suflet pentru asta! Apreciez fiecare subscribe, play, like sau share! Ce pot să mai spun? Sunt onorată și emoționată pentru că sunteți atât de minunați!”, a scris Andra pe Instagram.

Artista a urcat pe scena nu doar ca să își ridice trofeul, ci și pentru a face show. Andra a ales pentru acest eveniment un costum alb, larg, cu decupaje.

Andra este cel mai popular artist în Romania, cu 1,9 milioane de abonați și aproape 2 miliarde de vizionari. Pe plan internațional, Inna deține supremația – 7,6 milioane de oameni s-au abonat la canalul ei și are 4,5 miliarde de vizionari.

Selly deține și el un record – este cel mai urmărit creator de conținut generalist în Romania – are 3,12 abonați și 911 milioane de vizualizări.

  • Andra, premiată cu trofeul „Cel mai ascultat artist pe Youtube în România”. În ce ținută și-a făcut apariția la eveniment

related posts

Modifică setările cookies