Cum sărbătoresc și ce mesaje și-au transmis cuplurile celebre din showbizul românesc de Ziua Îndrăgostiților


Ziua Îndrăgostiţilor sau Ziua Sfântului Valentin, marcată de mai multe țări pe 14 februarie, este ziua în care cuplurile îşi arată afecţiunea prin cadouri și mesaje de dragoste. Vedetele din România nu au pierdut ocazia de a-şi face declaraţii de iubire, mai ales pe rețelele sociale. 


Andra și Cătălin Măruță par să fie cuprinși de nostalgie, dar în același timp le arată fanilor că sunt la fel de îndrăgostiți ca în ziua în care au spus „Da!” în fața ofițerului de stare civilă. Artista și prezentatorul TV au postat pe rețelele de socializare o fotografie de la începutul relației lor. „În orice zi din an am fi, oricum s-ar numi, o sărbătoare în care ne spunem că ne iubim nouă ne place!”, este mesajul pe care îl transmit. 

 
„Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, spunea Andra, acum doi ani, într-un interviu pentru viva.ro 
 
 
Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează un cuplu de mai bine de 15 ani, iar în 2014 au decis să se căsătorească. Cântărețul este un familist convins și se mândrește cu o familie numeroasă. El și soția lui cresc împreună patru copii. 
„Am invitat-o, astă seară, pe nevastă-mea la concert, la Beraria H. I-am zis că-i dăruiesc o piesa… De fapt, cred că o să-i dedic tot concertul. Sper să fie mulțumită. Hai, sa fiți iubiți!”, a scris artistul. 
 
 
Luna trecută, Alice și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Horia Brenciu i-a scris un mesaj emoționant:  „O cunosc demult și încă nu i-am aflat secretul cu care face față zilnic copiilor noștri și încă n-am înțeles cum mă mai suportă, după atâția ani. Tot ceea ce știu e c-o iubesc și că n-as putea trai fără ea. La mulți ani, iubirea mea”. 
 
Anca Serea și Adrian Sînă ne-au obișnuit deja cu gesturile lor tandre prin care își arată dragostea unul față de altul. Astazi, au publicat un filmuleț inspirat din viața lor de familie.
 
„Din iubire ajungem să mutăm munții din loc, să iertam, sa fim mai buni, sa avem grija unii de altii. Din iubire uneori suferim, poate mai mult decat ar trebui, pentru ca iubirea ne deschide inimile si ne face vulnerabili. Insa aceasta suferinta, din iubire, a inspirat nenumarati poeti si scriitori, a insuflat speranta si bucurie multor suflete ratacite. La multi ani asadar tuturor indragostilor si celor care au adus iubirea in vietile lor! Sa ne fie ziua senina si infloritoare, ca si sufletele noastre!”, a scris Anca Serea. 
 
Andreea Bănică şi Lucian Mitrea sunt căsătoriţi din anul 2008, însă relaţia lor a început cu mulţi ani în urmă. Au împreună doi copii şi se pot lăuda, categoric, cu una dintre cele mai solide relaţii din showbizul românesc. 
„Ei sunt Valentinii mei”, a scris cântăreața în dreptul unei fotografii de familie.

„Nu ne putem alege famila în care ne naştem, dar putem să ne imaginam cum am vrea să fie cea pe care o construim. Mi-am dorit de mică să am lângă mine un singur bărbat, prima mea iubire să fie şi ultima şi să clădim împreună ceva frumos. Am devenit mai bogaţi decât mi-aş fi imaginat vreodată, pentru că am primi doi îngerași care dau sens vieţii noastre. Ei sunt totul pentru mine: puterea mea, oxigenul meu, inima mea”, a spus Andreea Bănică într-un interviu pentru okmagazine.ro
 
Sursă foto: Instagram/ catalin_maruta, andra, anca_sina_serea, iamandreeabanica
 
Vezi și: Cele mai iubite cupluri din filme

  • Cum sărbătoresc și ce mesaje și-au transmis cuplurile celebre din showbizul românesc de Ziua Îndrăgostiților

related posts

Modifică setările cookies