Locația de poveste pe care Jojo și Paul Ipate au ales-o pentru luna de miere: „Mă bucur că ne creăm amintiri frumoase în doi”


De câteva zile, Jojo și Paul Ipate sunt soț și soție. Cei doi s-au cununat civil în Puglia, Italia, iar cununia religioasă au făcut-o în România. Așa cum era și normal, proaspeții însurăței au plecat, deja, în luna de miere, într-o țară de care s-au îndrăgostit încă din prima clipă.


Jojo și Paul Ipate și-au unit destinele în urmă cu doar câteva zile, iar, acum, se bucură de o lună de miere ca în povești. Aceștia au plecat în Italia și iau la pas străduțele vechi, creându-și amintiri și bucurându-se de statutul de soț și soție.

Jojo este în culmea fericirii datorită destinației alese, deoarece tot ceea ce vede în jur este romantic, considerând că nu putea exista un loc mai bun pentru celebrarea căsătoriei cu Paul Ipate. Nunta acestora a venit la nouă ani de când au decis să fie împreună și după șase ani de la venirea pe lume a fiicei lor, Zora.

„Ne-am oprit să luăm cina pe o străduță de unde acum privim felinarele. Nu ai cum să nu fii îndrăgostit în Italia și de Italia. În orice loc am fost până acum totul te invită la romantism și iubire. Mă bucur că ne creăm amintiri frumoase în doi. Abia așteptam să facem asta după nuntă și după toate pregătirile. E frumos tare. Cred că o să mai venim pe aici”, a mărturisit Jojo, pe contul ei de Instagram.

Nunta lui Jojo și a lui Paul Ipate a fost, într-adevăr, una de poveste. Artista a îmbrăcat trei rochii de mireasă, iar cununia civilă a avut loc în orașul Ostuni, la ceva timp după ce a mărturisit că nu crede în acte, deorece iubirea dintre parteneri nu se va schimba odată cu semnarea lor. 

Pe rețelele de socializare, Jojo a recunocut că s-a îndrăgostit de Puglia încă de anul trecut, de când a mers acolo cu Paul Ipate și a știut că acela va fi locul în care va spune „Da”. Aceasta a fost cucerită de simplitatea locului, dorindu-și ca nunta lor să fie una în stil italian. 

 

SURSA FOTO: Facebook I Jojo - Cătălina Grama

VEZI ȘI VIDEO

  • Locația de poveste pe care Jojo și Paul Ipate au ales-o pentru luna de miere: „Mă bucur că ne creăm amintiri frumoase în doi”

related posts

Modifică setările cookies