Mădălina Ghenea a decis să facă o pauză de la proiectele în care este implicată, după ce s-a simțit rău în ultima perioadă. Vedeta a anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că urmează să facă o pauză, pentru a se recupera.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea este un model și actriță extrem de îndrăgită. Vedeta are mare succes peste hotare, fiind implicată într-o mulțime de proiecte. Se pare că lucrurile nu stau mereu așa cum actrița și-ar dori, căci a avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce i s-a făcut rău.

Mădălina Ghenea a anunțat că nu îi stă în caracter să lipsească de la ședințele foto, indiferent de situație, vedeta a fost mereu prezentă, însă, de această dată, a anunțat că se simte foarte rău și are nevoie de o pauză, pentru a se recupera.

„Chiar când am crezut că devin mai puternică, Dumnezeu mi-a adus un alt test major în cale. Pentru toți care au așteptat un răspuns astăzi, îmi cer mii de scuze, dar corpul meu are nevoie de o mică pauză. Nu am ratat niciodată o zi de shooting și mereu am fost prezentă indiferent de situație, dar astăzi corpul meu nu m-a lăsat. Trebuie să le mulțumesc tuturor medicilor și personalului din spital care au avut atât de multă grijă de mine astăzi și celor care m-au făcut să mă simt puțin mai bine printr-o surpriză plină de semnificație.”, este mesajul transmis de Mădălina Ghenea pe pagina sa de Instagram.

Sursă foto: Instagram/ Getty