Chiar în ziua de Paște, pe data de 5 mai, Mădălina Ghenea anunța că ea și Grigor Dimitrov nu mai formează un cuplu de ceva timp. În ultima perioadă, au luat naștere foarte multe speculații vis-a-vis de viața sentimentală a actriței și a preferat ca ea să fie cea care lămurește situația.

Mădălina Ghenea a fost extrem de transparență în ceea ce privește despărțirea de sportiv, precizând că ceea ce a dus la ruptura dintre ei au fost programul încărcat al amândurora, dar și distanța dintre ei.

Mai mult decât atât, decizia de a se despărți nu a fost luată într-un timp scurt, ci a fost foarte bine gândită, mai ales pentru că au încercat să facă lucrurile să meargă. Cu toate acestea, în cazul lor, nimic nu a funcționat și, prin urmare, au decis să se despartă.

„Mi se pare că e momentul potrivit să clarific faptul că eu și Grigor am decis să mergem pe căi diferite. Vă rog să respectați intimitatea noastră și să nu credeți tot ce apare despre noi! Sunt foarte recunoscătoare pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, atât ca prieteni dragi, cât și ca iubiți în ultimii 6 ani.

Din cauza programului nostru greu, al evenimentelor și responsabilităților pe care le avem, a fost cea mai bună variantă pentru a merge înainte”, a scris Mădălina Ghenea, pe rețelele de socializare.

Recent, Mădălina Ghenea s-a îngrijorat fanii, după ce i-a anunțat că a ajuns pe patul de spital. Din cauza programului încărcat, aceasta a început să se simtă rău și, din cauza faptului că situația nu s-a ameliorat, a avut nevoie de ajutorul medicilor.

 

Sursa foto: Instagram