Mai incitantă decât Pamela Anderson în Baywatch! Ema Uta, pe post de salvamar în Hawaii


Ema Uta are parte de (încă) o vacanță de vis, încântându-și fanii de pe rețelele de socializare cu imagini seducătoare și peisaje exotice.Tag-uri: #Ema Uta #Hawaii

În vreme ce majoritatea vedetelor din România au ales Maldive că destinație de vacanță în luna ianuarie, Ema Uta a găsit o locație și mai spectaculoasă – Hawaii. Make-up artista se află în Oahu, a treia ca mărime dintre insulele Hawaii.

Îmbrăcată într-un costum de baie roșu, Ema Uta pare tentată de o “carieră” de salvamar în Hawaii. Vedeta ne duce cu gândul la aparițiile Pamelei Anderson din Baywatch, din anii ’90.


Fanii mai tineri au avut însă alta părere: “Aici semeni foarte mult cu Ema din Sirenele”, i-au transmis aceștia.

“Păpușa Barbie”, i-a scris un alt admirator.

Ema Uta le-a mărturisit admiratorilor că este încântată de locul în care își petrece vacanța, visând de ani de zile să ajungă la Gradina Botanică Ho'omaluhia. “Locul asta se afla pe lista mea de ani de zile. Încă un vis împlinit. Sunt atât de emoționată”, a scris Ema Uta. Fanii i-au atras atenția că nu avea voie să își facă poze în acea zona. “Nu e voie, dar obișnuiesc să mă descurc”, le-a transmis aceasta. “Pe noi ne-a amenințat cu poliția daca mai facem poze”, i-a spus o fană.

  • Mai incitantă decât Pamela Anderson în Baywatch! Ema Uta, pe post de salvamar în Hawaii

related posts

Modifică setările cookies