Marius Elisei, prima reacție după ce s-a spus că este întreținut de iubita sa: „Știu exact cum”


Apropiații iubitei lui Marius Elisei au lansat în spațiul public o serie de afirmații dure la adresa acestuia. La scurt timp după ce s-a spus că este un profitor pentru că trăiește pe banii ei, fostul partener al Oanei Roman a reacționat!


Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit la începutul acestui an, dar au locuit în continuare împreună până luna aceasta. În speranța că lucrurile între ei se vor rezolva și că vor putea, în final, să rămână împreună de dragul fiicei lor, cei doi și-au dat șanse peste șanse, dar nu au ajuns la o rezolvare.

Nici bine nu a trecut de când au spus oficial că nu mai păstreză legătura și Marius Elisei s-a afișat deja cu noua iubită. Bărbatul a fost acuzat de apropiații tinerei că ar trăi pe banii ei din cauza faptului că nu are deloc o situație financiară bună, fapt pe care l-a afirmat și fosta soție. Oana Roman a spus recent că el nici măcar nu plătește pensia alimentară pentru Isabela, fiica lor, adică suma de 500 de lei.

„Nu are una de un leu, trăiește pe banii ei, îi spune că are o perioadă dificilă, dar își va reveni. Cum să își revină, dacă acesta este un mod de viață pentru el? Dacă asta face de zece ani, de când trăiește pe spinarea fostei neveste? El merge în vacanțe, la restaurante, oriunde, pe banii prietenei noastre.

Nu înțelegem cum nu se simte prost, ce fel de bărbat ar face asta. Și nu știm nici cum suportă ea așa ceva. Să te scoată și pe tine noul iubit în oraș și să scoți tu să plătești cafeaua? Este rușinos”, a dezvăluit o sursă din anturajul celor doi pentru cancan.ro.

Marius Elisei nu a rămas indiferent la asemenea afirmații, așa că a venit cu un răspuns. Bărbatul a trimis un mesaj pe contul său de socializare în care a spus că aceste declarații nu îl deranjează pentru că știe foarte bine că sunt false.

„Nu mă deranjează, pentru că este total fals! Știu exact cum se fac asemenea texte, așa că… audiență plăcută!”, a spus Marius Elisei.

Foto: Instagram

  • Marius Elisei, prima reacție după ce s-a spus că este întreținut de iubita sa: „Știu exact cum”

related posts

Modifică setările cookies